Mleko

Somboled sveže mleko pravi se od kvalitetnog mleka sa domaćih pašnjaka, na proveren način koji za vas u potpunosti čuva sve važne sastojke. Njegova svežina svakodnevno stiže na vaše stolove u pakovanjima od 1L i 1.5L, dozvoljavajući vam da u toku celog dana uživate u pravom, dobrom i prirodnom ukusu mleka.

Pripremljeno sa dušom, vodeći računa o svakom detalju procesa zarad vašeg zadovoljstva, Somboled sveže mleko bez veštačkih dodataka proizvod je vrhunskog kvaliteta. uz mudrost i iskustvo sticano godinama, duga tradicija Somboled proizvoda garantuje savršen, svež ukus mleka, koji će znati da prepozna cela porodica, a koji će zadovoljiti i istančane ukuse.

Jogurt

Somboled jogurt u vašu svakodnevnicu donosi jedinstven, osvežavajući i bogat ukus. Napravljen od prirodnog mleka vrhunskog kvaliteta sa domaćih farmi, sa jedinstvenom jogurtnom kulturom, on je verni saputnik doručku i drugim obrocima, nezamenljivi dodatak za slatke i slane specijalitete, ali i idealna osnova za brze užine, poput muslija ili žitarica. Mogućnosti su bezbrojne - kombinujte njegov originalan ukus sa toplim hrskavim pecivom, sa najdražim sendvičem, ili sa omiljenim sezonskim voćem za slatki međuobrok.

Posebna aroma Somboled jogurta, uz neprikosnoven kvalitet, optimalnu gustinu i tradicionalnu majstorsku proizvodnju sa dušom, u vašem domu oživeće pravi duh prirode, bez obzira na to gde se nalazite.