Somboled - proizvodi sa dušom

Mi u Somboledu verujemo da je za dobre stvari potrebno vreme, posvećenost i briga o detaljima. Upravo zato, naši proizvodi još od 1934. godine krase porodične trpeze, dodajući svakom obroku tradicionalnu, domaću notu za savršen ugođaj. Somboled sveže mleko i Somboled jogurt odlikuju ukus, kvalitet i strast prema razvijanju vrhunskih proizvoda od mleka sa domaćih pašnjaka. Oni su napravljeni sa dušom: uz majstorsko znanje i iskustvo sticano godinama, koristeći savremene tehnologije, ali oslanjajući se na tradiciju i ukuse našeg detinjstva.

Bez veštačkih dodataka, od mleka najvišeg kvaliteta, Somboled sveže mleko i jogurt će vas sa svakim zalogajem podsetiti na ukus namirnica pripremanih sa zadovoljstvom. Duga tradicija čuvene proizvodnje pokazuje da je za kvalitetan proizvod potrebno vreme, kao i da je, u današnjici punoj masovne proizvodnje, neprocenjivo i nezamenljivo iskustvo upravo ono što izdvaja.

Decenije usavršavanja mlekara na domaćim pašnjacima imaju jedan cilj: da za vas sačuvaju sve važne sastojke koristeći dragocenu istoriju i veštinu koja se ne može steći na brzinu. Somboled budi strast prema dobrim stvarima, a znanje stečeno dugim radom i mudrost naših majstora koji su zanat "pekli" decenijama, garantuje da ćete u njima dugo uživati.