Dukatos – grčki tip jogurta za božanstveni užitak!

Grčka, poznata kao zemlja uživanja i dobre hrane, domovina je i izvornog grčkog jogurta. Somboled, od sada, ljubiteljima mlečnih proizvoda omogućava uživanje u Dukatosu, jedinstvenom grčkom tipu jogurta.

Dukatos je grčki tip jogurta, posebne kremaste teksture i bogatog i osvežavajućeg ukusa. Upravo zbog tih svojih karakteristika često ga smatraju najfinijim među jogurtima.Već sa prvim zalogajem, Dukatos vas vodi na putovanje na osunčana grčka ostrva uz uživanje u mediteranskim mirisima i ukusima.Svaki svoj obrok možete obogatiti Dukatosom; možete uživati u njemu kao u samostalnom međuobroku ili ga pak obogatiti drugim namirnicama i uživati na bezbroj načina.U kombinaciji s medom ili orasima Dukatos se pretvara u tradicionalnu grčku poslasticu, u kombinaciji s bobičastim voćem Dukatos osvežava i hrani dok umaci koje ste poznavali dobijaju potpuno novu dimenziju s Dukatosom.Potražite na prodajnim mestima jedinstveni, teksturom i ukusom neponovljiv, Dukatos natur jogurt u pakovanju od 150 i 400g.

Dukatos vam donosi i nove božanske užitke: Dukatos badem pistaći, Dukatos jagoda, Dukatos ananas marakuja, Dukatos višnja vanila, Dukatos malina breskva i Dukatos mandarina cheesecake u pakovanjima od 150g.

Dukatos badem pistaći, Dukatos jagoda, Dukatos ananas marakuja, Dukatos višnja vanila i Dukatos limun kolač med ukusan su i bogat međuobrok, ali predstavljaju i jedinstven dezert.

Vaš omiljeni Dukatos jogurt možete pronaći i u tekućem obliku. Napravljen je od punomasnog mleka i sadrži 4,5% mlečne masti. Dostupan je u pakovanju od 330g i idealan je napitak za vrele letnje dane.

Pogledajte recepte za ovaj proizvod