Somboled predstavio Président Domaći mladi sir

Ukus i miris srpske kuhinje inspirisani Président Domaćim mladim sirom.

Somboled predstavio Président Domaći mladi sir

Beograd 12. oktobar 2010. godine – Kompanija Somboled predstavila je Président Domaći mladi sir u prijatnoj atmosferi restorana „Mala fabrika ukusa“.

Inovativne predloge seriviranja Président Domaćeg mladog sira i tajne njegovog korišćenja kod pripreme jela, zvanicama je predstavila glumica Tijana Čurović.

Président Domaći mladi sir je sveži beli sir, blagog i prijatnog ukusa. Pripremljen je prema tradicionalnoj recepturi srpskih mladih sireva, od mleka najboljeg kvaliteta sa vojvođanskih pašnjaka. Svojim blagim ukusom i svežinom oduševljava portošače širom Srbije, koji su Président Domaći mladi sir ocenili jednim od najautentičnijih mladih sireva Srbije.

Lako se seče na kriške i još lakše servira tako da je idealan za pripremu predjela, samostalnog obroka, ali i za pripremu raličitih salata, kanapea, pita, kuvanih i pečenih jela pa čak i za deserte.

Direktorka marketinga kompanije Somboled, Milica Šetka, ovom prilikom istakla je: „Inspiracija za nastanak Président Domaćeg mladog sira bili su autentični recepti mladog sira iz domaće kuhinje. Svojim kvalitetom i tradicionalnom recepturom Domaći mladi sir Somboleda zaslužio je mesto u porodici Président sireva. Président je vodeća robna marka sireva u svetu koja okuplja i potrošačima širom Evrope i sveta nudi najfinije autohtone sireve tradicionalnih receptura“.

O kompaniji

Mlekara Somboled ulazi u sastav Dukat mlečne industrije 2003. godine, kada Dukat pokreće 26 miliona Eura vrednu investiciju modernizacije i povećanja proizvodnih kapaciteta mlekare Somboled. Godine 2007. Somboled i Dukat postaju deo francuske Lactalis grupe, treće mlečne grupacije u svetu po veličini i snazi i druge po veličini otkupljivača svežeg mleka u svetu. Vodeća robna marka Lactalis grupe je robna marka Président –  krovna marka najkvalitetnijih tradicionalnih francuskih ali i evropskih i svetskih sireva autohtonih receptura koje Président nudi svojim potrošačima širom sveta. 

Ovde možete pogledati galeriju slika: Président domaći mladi sir

12.10.10.