Lactalis u regiji

Sa 14 proizvodnih pogona u regiji, u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji i Rumuniji, Lactalis je danas vodeća regionalna mlečna industrija, a brendovi Dukat i President ujedno su i vodeće regionalne robne marke mlečnih proizvoda.

Pored tržišta na kojima je Lactalis u regiji prisutan kroz sopstvenu proizvodnju, na tržištima Crne Gore, Grčke, Bugarske i Albanije danas Lactalis uvozi i distribuira mlečne proizvode robnih marki Dukat, Sirela, Président, Galbani, MIG, Ideal Šipka, LaDorna i KIM.

Sa više od 30.000 kooperanata i godišnjim otkupom od 362 miliona litara mleka, Lactalis i u segmentu otkupa mleka potvrđuje poziciju jedne od vodećih mlečnih kompanija u regiji.

Lactalisov je asortiman svakodnevno dostupan u regiji jugoistočne Evrope na više od 27.000 prodajnih mesta. Više od 483 kamiona dnevno opslužuje 8.300 prodajnih mesta sa prosečnom dnevnom isporukom od više od 1.000 tona mleka, mlečnih proizvoda i sireva.

Stručnost, profesionalnost i predanost, uključenost zaposlenih u život kompanije i preduzetnički duh vrednosti su Lactalisa, koje su snažno utkane u korporativnu kulturu kompanije i svakodnevno poslovanje Lactalisovog tima zaposlenih.

Dukat Sirela Kim
President Galbani Mig
Domaće blago Ideal Šipka LaDORNA
Lactel