Zdrave navike za jači imunitet

  Zdrave navike za jači imunitet28.8.11. - Ako se na vreme pripremite i pravilnim izborom hrane ojačate svoj imunološki sistem, vrlo je verovatno da će vas neugodna zaraza zaobići.

  Sir i čokolada - dva kraljevska užitka

  Sir i čokolada - dva kraljevska užitka28.8.11. - Dve namirnice koje zasebno mnogi smatraju najvećim gastronomskim dostignućima na prvi se pogled možda i ne čine idealnim parom. No pristupite li toj kombinaciji otvorenog uma, dobro kombinovani sir i čokolada upravo su savršen par.

  Funkcionalna hrana

  Funkcionalna hrana21.12.10. - Važnosti pravilne ishrane i njenog uticaja na zdravlje, ljudi su svesni hiljadama godina. Otac medicine, Hipokrat, možda nije prvi koji je spoznao važnost pravilne ishrane u očuvanju zdravlja, no trajno ostaje prepoznatljiv upravo po slavnoj izreci "Neka tvoja hrana bude tvoj lek, a tvoj lek neka bude tvoja hrana".

  Čokolada za dobro raspoloženje!

  Čokolada za dobro raspoloženje!21.12.10. - U trenucima kada se osećamo loše i želimo to promeniti, često posegnemo za kockicom čokolade. Zašto? Čokolada, zbog svojih sastojaka , direktno utiče na raspoloženje. I to na dobro raspoloženje!

  Kako nastaje jogurt?

  Kako nastaje jogurt?21.12.10. - Jogurti predstavljaju mnogo više od osvežavajućeg mlečnog užitka - prirodno su hranjivi i korisna su dopuna zdravoj ishrani koja će vaš organizam opskrbiti preko potrebnim belančevinama i kalcijumom.