SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Beograd, 30. oktobar 2013. godine

President mladi kajmak najinovativniji proizvod

Kajmak, srpski brend za svet

Nedavno lansirani proizvod kompanije Somboled, President mladi kajmak osvojio je prvo mesto u kategoriji „Najbolja inovacija“ na globalnom tržištu Lactalis grupe, svetskog lidera u domenu mlečnih proizvoda, koji posluje u 61 zemlji.

Vrlo smo ponosni što su naš rad i trud na razvoju ovog proizvoda prepoznati od strane svetskih stručnjaka. Ova nagrada za nas predstavlja još jednu potvrdu kvaliteta brenda koji je deo srpske tradicije i ponosa i kojim na najbolji način predstavljamo našu zemlju u svetu, posebno imajući u vidu da je mladi kajmak u konkurenciji za najinovativniji proizvod nadmašio autentične brendove poput francuskog sira sa plavom plesni i britanskog svežeg sira prelivenog voćnim želeom“, istakao je Goran Stefanović, direktor marketinga kompanije Somboled.

Globalno najsnažniji brend ove vodeće mlečne grupacije u svetu, President brend predstavlja sinonim za visoki kvalitet i inovativnost, o čemu govori i činjenica da se svake sekunde u svetu proda 20 President proizvoda. Paleti proizvoda, ove najprodavanije robne marke sireva u Srbiji, nedavno se pridružio i President mladi kajmak.

Razvoj ovog jedinstvenog mlečnog proizvoda trajao je više od tri godine. President Mladi kajmak predstavlja značajnu inovaciju na tržištu mlečnih proizvoda, kao jedini na policama radnji koji može da zadovolji ukus pravog domaćeg mladog kajmaka, koji se kao zaštitni znak srpske kuhinje tradicionalno priprema na ovim prostorima.

Somboled se nalazi u samom vrhu mlečne industrije u Srbiji, a svoju stabilnu poziciju na tržištu osiguravamo stalnim ulaganjima u proizvodnju, koja garantuju kvalitet postojećih i razvoj novih proizvoda sa kojima ćemo nastaviti da radimo na očuvanju srpske tradicije i dostojno predstavljamo najbolje iz naše zemlje“, dodao je Stefanović.

President mladi kajmak je za vrlo kratko vreme pokupio simpatije domaćih potrošača, kao i potrošača u regionu, a u narednom periodu je planiran izvoz i na druga tržišta.

Saopštenje možete preuzeti u PDF formatu klikom ovde

Za sve dodatne informacije možete se obratiti:
Službi za odnose sa javnošću kompanije Somboled, kontakt: Ivana Radovanović
Telefon: +381 63 690 620; e-mejl: ivana.radovanovic@rs.lactalis.com

Executive Group, PR agencija kompanije Somboled, kontakt: Sanja Stefanović
Telefon: 011 328 44 88, 060 70 71 078 ; e-mejl: sanja_stefanovic@eg.rs


 

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Beograd, 16. septembar 2013. godine

Inovacija na tržištu mlečnih proizvoda

Sa Président Mladim Kajmakom pijaca nikad nije bila bliže

Somboled na tržište lansirao mladi kajmak 

President Mladi Kajmak

Osluškujući potrebe i želje potrošača kompanija Somboled na tržište je lansirala novi proivod - Président Mladi Kajmak. Reč je o jedinstvenom proizvodu na tržištu Srbije prepoznatljivog ukusa svojstvenog pravom domaćem mladom kajmaku, čiji je je razvoj trajao više od tri godine. 


Ono što Président Mladi Kajmak čini posebnim jeste vrhunski kvalitet i ukus pravog domaćeg mladog kajmaka. Zahvaljujući visokim standardima proizvodnje Somboled potrošačima ovog tradicionalnog srpskog proizvoda nudi proizvod zagarantovane mikrobiološke ispravnosti, dok atraktivno pakovanje obezbeđuje i čuva svežinu proizvoda.

Nakon premijernog predstavljanja na petom „Mixer Design Food-u“ 15. septembra u Beogradu, Président Mladi Kajmak postao je dostupan ljubiteljima ukusa pravog domaćeg mladog kajmaka na prodajnim mestima širom Srbije. Spajanjem tradicionalnog ukusa sa modernim pakovanjima od 250g i 500g, pijaca nikad nije bila bliža!


Za sve dodatne informacije možete se obratiti:

Službi za odnose sa javnošću kompanije Somboled
Kontakt: Ivana Radovanović
Telefon: +381 (63) 690-620
e-mejl: ivana.radovanovic@rs.lactalis.com

Executive Group, PR agencija kompanije Somboled
Kontakt: Sanja Stefanović
Telefon: +381 (11) 328-44-88, +381 (60) 70-71-078
e-mejl: sanja_stefanovic@eg.rs


Saopštenje u PDF formatu možete preuzeti ovde

President Mladi Kajmak
President Mladi Kajmak 250g
President Mladi Kajmak 500g
President - Logo